Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Підсумкове засідання ШНТУ "Астра"

Вже спливають останні дні 2018-2019 навчального року і 22 травня 2019 року відбулося підсумкове засідання шкільного наукового товариства учнів "Астра". 

Члени товариства та й всі здобувачі освіти закладу "Добровеличківське навчально-виховне об'єднання" плідно працювали протягом року, беручи участь у різноманітних заходах.

Більшість учнів  взяли участь у шкільному турі олімпіад, переможці яких були рекомендовані до участі в районному турі.  Отримали 5 перших, шість других, три третіх місця на районних олімпіадах. Шість призерів районного етапу захищали вже не тільки заклад, але і наш район на обласному етапі. І Всі наші учні повернулися з області з перемогами.

Перемогу на обласній олімпіаді з інформаційних технологій виборола Степаненко Юля, яка  представляла Кіровоградщину на Всеукраїнському рівні. Також Юля отримала два ІІ місця на обласному рівні на олімпіадах з програмування та географії.

Дипломами ІІІ ступеня нагородженні Безлюдько Євгенія (географія), Слободенюк Вікторія (біологія) та Видра Анастасія (інформаційні технології).

Достойно виступили наші учні на районному та обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАНУМ.  Здобули 5   перших місць в районному та 2 ІІІ місця в обласному турі.

Учні взяли участь у ХІХ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та Міжнародному конкурсі Тараса Шевченка. Брали участь у Міжнародному конкурсі з українознавства, стали фіналістами Національного змагання з усного математичного рахунку Прангліміне – 2019. Учні  прийняли участь в інтерактивних конкурсах. Наймасовішим конкурсом став Всеукраїнський конкурс «Соняшник»: 76 учасників. Дипломами переможців у початковій школі нагороджено 25 учнів, в середній і старшій – 27.

Всеукраїнський конкур «Бобер-2019" зібрав 63 учасники, серед яких з відмінним результатом – 35, добрим – 20, учасників -8.

Гарні бали отримали учасники конкурсу «Патріот». 50 учнів прийняли участь у конкурсі Геліантус.

Учні також брали участь у  інтерактивному конкурсі з англійської мови «Грінвіч», природничих конкурсах – «Колосок», «Левення», математичному - «Кенгуру», он-лайн конкурсі «На урок». 

Учні були нагороджені грамотами та сертифікатами.

 



Категорія: ШНТУ "Астра" / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *