Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею
Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею

Першого  вересня у КЗ «Добровеличківське НВО», як і по всій Україні, пролунав перший святковий дзвоник у  новому 2017- 2018 навчальному році. Подвір’я школи  знову  наповнилося  дитячим щебетом, юнацькими посмішками та чарівною хуртовиною осінніх квітів. Барвиста осінь зустріла  школярів  важливим, урочистим, незабутнім святом – Днем Знань! Це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого.  

В цей чудовий день  дружна шкільна родина прийняла у свої обійми 28 першокласників – маленьких, кумедних, радісних і схвильованих. День за днем вони старанно  навчаються,  з цікавістю і допитливістю пізнають усе нове.

     7 вересня першокласники (вчитель Чоботар Т.Ю., вихователь Мамедова Е.Х.) здійснили захоплюючу оглядову екскурсію у районний краєзнавчий музей, адже музей — це дзеркало ставлення суспільства до своєї культури й історії, - це своєрідний посередник між сучасним і минулим. "Без музею стало б життя убогішим, Без музею вся історія німа ...". Науковий співробітник Куделя Н.Ю. познайомила дітей із творчістю народних майстрів, художників Добровеличківщини, які у своїх роботах проявляли безмежну любов до рідної землі, роблячи світ добрим і прекрасним, показала вироби декоративно-ужиткового мистецтва. 

Першокласники здійснили подорож  у минуле, починаючи з трипільської культури, адже в народі кажуть: "Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього". Саме тому кожна людина має знати історію свого краю. Дітям було дуже цікаво дізнатись більше про  історію рідного краю.  Екскурсія залишила позитивні емоції та незабутні враження як для дітей, так і для дорослих! Відвідавши музей, обов'язково хочеться повертатися сюди знову і знову…

Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею Екскурсія першокласників до краєзнавчого музею



Категорія: Новини / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *