Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Участь у фестивалі інновацій та робототехніки BestRoboFest.
Участь у фестивалі інновацій та робототехніки BestRoboFest.

2-3 червня 2018 року на території Bartolomeo Best River Resort пройшов фестиваль інновацій та робототехніки BestRoboFest.

BestRoboFest - це одне з найбільших інженерних шоу в Україні, техно-пікнік для всієї родини, гонки безпілотних роботів по чорній лінії, змагання роботів-сумоїстів, змагання з програмування Scratch, конкурс технічних проектів, виставка техно-новинок від провідних робототехнічних студій України, перша в Україні виставка машин-монстрів і перше шоу гігантських механізмів, гонки дронів, майстер-класи з робототехніки, безкоштовні майстер-класи по збірці роботів, пілотування мінікоптеров та інші.

Вихованці КЗ «Добровеличківське НВО», які відвідують гурток «Технічне конструювання» комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (керівник Юрій Калашник) вже втретє відвідали фестиваль інновацій та робототехніки. Довгаль Вадим, Губар Влад, Губар Вікторія, Захарченко Денис, Дерев’янко Сергій, Резніченко Денис, Войцехівська Богдана, Поліщук Ксенія, Іваніченко Наталія змагалися серед 34-х команд з Дніпропетровської, Запоріжської, Кіровоградської областей в номінаціях «Robo Sumo: автономне лего» та  «Robo Sumo: кероване лего».

Дуже приємно, що Кіровоградщину представляло вже два навчальні заклади: КЗ «Добровеличківське НВО» та Кіровоградська гімназія нових технологій навчання (робот Bratishka, тренер Єрмаков Дмитро).

На жаль, на всіх призових місць не вистачило. Але Дерев'янко Сергійзумів вибороти ІІ місце «Robo Sumo: автономне лего» та ІІІ місце «Robo Sumo: кероване лего», Губар Вікторія ІІІ місце у номінації «Robo Sumo: автономне лего». Трішки не вистачило везіння Войцехівській Богдані (IV місце «Robo Sumo: автономне лего»).

Фестивалі  - це не тільки змагання. Це пошук нового, спілкування з колегами, старими друзями. Фестиваль «BestRoboFest2018» не став виключенням. Хочеться подякувати Дніпропетровській спільноті «RoboCity» за подарунок – поле для підготовки робота-гонщика по чорній лінії.

І головне, дякуємо організаторам цього видовищного дійства техніки, фантастики та позитиву. До зустрічі на наступний рік!!!

Поїздка стала можлива при підтримці батьків вихованців та директора КЗ «Добровеличківське НВО» К.Ковальської.

Фотозвіт про змагання сумо можна переглянути тут.

https://photos.app.goo.gl/SP7qZZxFDCIBx0k33

   



Категорія: Шкільне життя / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *