Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Тиждень творчості у початковій школі
Тиждень творчості у початковій школі
  • 1-11-2018, 16:38
  • 922
  • 0

З 22 по 26 жовтня 2018 року  пройшов Тиждень творчості у початковій школі. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку вихованців. При визначенні заходів були враховані побажання та інтереси дітей.
  22 жовтня розпочався Тиждень творчості у початковій школі  організаційною лінійкою, яку провела заступник директора Мельниченко О.Д., де ознайомила вихованців з планом проведення тижня, налаштувала на творчий підхід  та  активну участь у всіх запланованих заходах і побажала дітям вдалого, цікавого та насиченого позитивом тижня.

Цього дня було організовано танцювальний марафон «Закаблукам лиха дам!» (хореограф Думенко Н.В.)

Вихованці  початкової  школи ознайомилися з найпопулярнішимистилями танців та обрали собі той,  який найбільше припав  до душі.  Діти із задоволенням танцювали, розважались, отримали максимум позитивних емоцій.

 

 23 жовтня  в 2 класі (класний керівник Чоботар Т.Ю.) пройшов математичний квест «Про все на світі». Вихованці розв’язували комбінаторні задачі, математичне лото, міркували над ребусами, логічними завданнями та оживляли  малюнки «Чарівні цифри». На завершення діти танцювали і співали пісню «Весела математика». Діти проявили кмітливість, старанність, ерудицію.

 

 

Цього ж дня у 3 класі (класний керівник Чередник О.В.) був проведений виховний захід "Клубочок математичих заморочок". Під час якого було проведено командні змагання між учнями класу. Перший тур і другий конкурс " Розминка" і " Задачний", де школярі розвязували цікаві задачі.  Однією з яких була задача на дошці, в якій потрібно було за малюнками скласти і розвязати задачу.  Третій конкурс " Повітряна кулька", в якому команди повинні були розвязувати приклади на швидкість. Серед інших конкурсів  " Гра з незнайком", " Капітанів", Ребуси", дітям до вподоби було знаходити і рахувати геометричні  фігури на малюнку. Всі приймали активну участь. В кінці заходу всі отримали призи і гарний настрій.

 

 

24 жовтня змістовною та захоплюючою була заочна  подорож по всіх куточках нашої держави під назвою «Сім чудес України», яку здійснили вихованці 4-А класу (класний керівник Щербова Н.М.).  Захід розпочався із інтелектуальної розминки "Знай свій рідний край!,  де діти показали гарні знання. Разом із другокласниками переглянули відео "Сім чудес України" та заспівали пісню "Як тебе не любити, Києве мій!"

 

 

Цього ж дня  в 1-А класі (класний керівник Гордієнко О.О.) була проведена година спілкування «У світі казки чарівної», де учні інсценізували українські народні казки «Рукавичка», «Котик і Півник» та демонстрували свої акторські здібності. Вихованці показали чудові знання в конкурсах: «Загадки про казки», «Речі загубилися», «Математика в казках», «З якої казки герой?». На завершення діти переглянули казочку «Кривенька качечка». В класі панувала атмосфера доброзичливості та взаєморозуміння.

 

25 жовтня  у  початковій школі було проведено свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У змаганнях взяли участь сім’я Козеровської Софії (4-А клас), Набокової Карини, Білецького Максима (4-Б клас), Зибіна  Дениса (2 клас). Захід розпочався танцювальною зарядкою. Під час свята родини змагалися у різних естафетах, де показали свою спритність, витривалість, гарну спортивну підготовку, взаємопідтримку. Між конкурсами вихованці 2 класу продекламували вірші про спорт, а дівчатка 4-А класу подарували усім глядачам танок черлідерів (хореограф Думенко Н.В.). Усі сім’ї були нагороджені дипломами, медалями та призами, а вболівальники залишилися задоволеними від цього дійства.

 

 

26 жовтня вихованці початкової школи з вихователями презентували вироби з природного матеріалу, дитячі малюнки, фігурки із зображенням казкових героїв, створені  аплікації з природного матеріалу.

 

 

 

 

 

 Тиждень творчості у початковій школі  закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів і вихователів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *